Reducere 20% la orice produs
Promo Code:
HOST20

Inregistrare Domeniu

Deschideti propriul proiect in doar cateva secunde inregistrand un domeniu .ro incepand de la €9.99 pe an.

Intrebari Frecvente

Metode de plata disponibile prin care puteti achizitiona un serviciu sunt: Credit Card, Paysafecard, Bitcoin, SMS, Transfer Bancar.

Domeniile .ro se activeaza intre 5-30 minute de la plasarea comenzii. Restul extensiilor se activeaza in cateva secunde dupa ce comanda este plasata.

In cazul in care nu ati primit datele pe email va rugam sa verificati si sectiunea SPAM, cateodata poate fi acolo. In cazul in care emailul nu se afla nicaieri va rugam sa deschideti un ticket la departamentul Plati.

Fiecare site web are un nume specific pentru a-l identifica pe web, numit domeniu. Numele domeniului trebuie sa fie unic si sa conduca doar la un site web. De aceea trebuie sa verificati daca numele de domeniu pe care il doriti este înca liber si nu este deja luat.

Puteti verifica disponibilitatea unui nume de domeniu utilizand functia de cautare afisata pe aceasta pagina. Pur si simplu introduceti numele dvs. ideal si vi se va oferi o listă de optiuni relevante pe care sa le cumparati.

O extensie este sfarsitul unui nume de domeniu. Extensiile sunt denumite în mod obisnuit TLD (Top-Level Domain), sufix sau radacina de domeniu.